Privacyverklaring MR Betonboringen

MR Betonboringen vindt het belangrijk dat uw persoonsgegevens zijn beschermd. In deze privacyverklaring willen wij u graag op een transparante en heldere wijze uitleggen hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens. Wij zullen zorgvuldig omgaan met uw persoonsgegevens. Uiteraard houden we ons aan de wet 'Algemene Verordening Gegevensbescherming' (AVG).

Heeft u nog vragen over deze privacyverklaring? Neem dan gerust contact met ons op!

MR Betonboringen
Kraaijenberg 83-62
6601 RH Wijchen

Email: info@mrbetonboringen.nl
Telefoon:  06 11 86 60 16

Doel van verwerking van uw persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden verwerkt om een overeenkomst / opdracht te kunnen uitvoeren en u een factuur te kunnen sturen. We zullen alleen persoonsgegevens verwerken die we minimaal nodig hebben om overeenkomst / opdracht te kunnen uitvoeren.

Welke persoonsgegevens verwerken wij?

Bedrijfsnaam
Voor- en achternaam contactpersonen
Adres organisatie
E-mailadres contactpersonen
Telefoonnummer contactpersonen 
BTW-nummer

Wie gaan uw gegevens verwerken?

De gegevens worden ontvangen en verwerkt door MR Betonboringen. Wij zullen uw persoonsgegevens niet verstrekken aan partners die gevestigd zijn buiten de EU.

Hoe worden uw persoonsgegevens beveiligd?

We hebben maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen. De volgende maatregelen zijn getroffen:
- Onze website is beveiligd met een SSL-certificaat.
- De persoonsgegevens worden bewaard op een beveiligde computer met een virusscanner en firewall.

Hoe lang slaan wij uw gegevens op?

Uw gegevens worden opgeslagen zolang de samenwerking bestaat. Na beëindiging van de samenwerking worden uw gegevens definitief verwijderd. Gegevens worden bewaard zolang de wet dat vereist.

Hoe kunt u uw gegevens inzien of wijzigen?

Stuur ons een e-mail en wij zullen u dan inzage geven in uw persoonsgegevens. U kunt via e-mail ook wijzigingen van uw gegevens doorsturen. 

Recht om een klacht in te dienen

Heeft u een klacht over de wijze waarop wij met uw persoonsgegevens omgaan? Dan kunt u ons een mail sturen of een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waarom hebben we uw persoonsgegevens nodig?

Zonder uw gegevens kunnen we voor u geen opdracht uitvoeren, geen contact met u opnemen over de opdracht via e-mail of telefonisch en geen factuur mailen. U heeft altijd het recht om uw toestemming voor het gebruik van uw persoonsgegevens door MR Betonboringen weer in te trekken.

Contact

MR Betonboringen
Kraaijenberg 83-62
6601 RH Wijchen


Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Tel: 06 11 86 60 16

info@mrbetonboringen.nl

Werkspot

Facebook

Instagram

Boren
Boren

Wij hanteren diverse technieken om te kunnen boren in alle mogelijke materialen. Denk aan steen, beton en natuursteen. 

Lees verder
Frezen
Frezen

Wij frezen voor u stofvrij sleuven in vloer, wand of plafond ten behoeve van leidingen en vloerverwarming.

Lees verder
Chemische verankering
Verankering

Wij kunnen alle verankeringen in alle materialen voor u uitvoeren. 

Lees verder
Zagen
Zagen

Wij zijn u graag van dienst bij het zagen in steen t.b.v. bijvoorbeeld kozijnen, doorgangen, sleuven, convectorputten of trapgaten. 

Lees verder
Slopen
Slopen

Wij slopen professioneel en vakkundig, zodat er geen ongewenste schade ontstaat aan het gebouw.

Lees verder
Machinaal boren
Machinaal boren

MR Betonboringen is uitgerust met en speciale en veelzijdige boormachine, wij boren professioneel en vakkundig.

Lees verder
Card image cap
Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming in uw huis? Wij zorgen dat deze op vakkundige wijze gelegd wordt.

Lees verder
Detectielussen
Detectielussen

Detectielussen zagen wij vakkundig en professioneel in asfalt en beton.

Lees verder