Recensies


Gat boren en sleuf zagen in aanbouw t.b.v. afvoer wastafel
Raymond heeft keurig werk afgeleverd, alles is naar wens verlopen en hij heeft goed meegedacht over de te maken sparingen. Voor een volgende klus zal ik zeker weer contact met hem opnemen! Met vriendelijke groet, Ivo van Geenhuizen.


Trapgat zagen in beton
MR Betonboringen heeft voor ons een trapgat gezaagd en diverse andere werkzaamheden perfect uitgevoerd, allemaal keurig volgens afspraak, gewoon een betrouwbaar adres. De trap zit er inmiddels uiteraard in en past perfect :-) Bedankt voor al je hulp Raymond!


Spoedklus betonboren
Ik had met hoge spoed een vakman nodig voor diverse betonboringen en freeswerk in de keuken. Dit omdat een andere vakman accuut werd opgenomen in het ziekenhuis. Binnen een paar uur had Raymond de klus netjes uitgevoerd, alles opgeruimd en puin afgevoerd. Dit is een dikke 10 waard!


Boren en verwerken verloop in betonmuur
Raymond heeft het boorwerk t.b.v. de afzuiging van onze keuken buitengewoon goed, schoon en net uitgevoerd. Hij denkt mee en heeft verstand van zaken. Je kan met een gerust hart een opdracht bij hem uitbesteden.


Uitbreken muur

Zeer professioneel en betrouwbaar. Was in het begin enkel aangenomen voor het uitbreken van de muur, echter aangezien het zo goed ging is zowel de vloer, badkamer, elektra en nog enkele dingen via MR Betonboringen gegaan.


Boren elektradozen en vloer in woning
Raymond en zijn compaan kwamen ruim op tijd om de opdracht uit te voeren. Twee vrolijke werkers. Wijzigingen en kleine veranderingen in de opdracht werd niet moeilijk over gedaan. Ze hebben flink doorgewerkt en hadden een goede taakverdeling. Ook werd alles netjes opgeruimd. Als er weer een betonboorklus is bel ik hem zo weer.


Beton boren
Raymond is een topper. Vooraf goed telefonisch contact gehad om een en andere door te spreken. Hij dacht daarbij goed mee en kwam met nuttig advies. De uiteindelijke opdracht betrof 8 gaten 6 cm, 1 gat 20 cm, nog wat kleine gaatjes, 6 meter sleuf, 4 elektra dozen, inzagen en uithakken doorgang 2m40 x 1m, plaatsen van latei. Kortom veel meer werk dan oorspronkelijk gevraagd. Uiteraard ook wat meer geld, maar dat was vooraf overeengekomen en logisch als je uiteindelijk veel meer wilt dan oorspronkelijk. Bij de uitvoering kwam ie keurig volgens afspraak, belde nog even omdat ie een kwartiertje vertraging had. Nam rustig de tijd om het uit te voeren werk in zich op te nemen, werkte goed door zonder haastwerk te leveren. Nam ook de tijd om na het maken van rommel deze weer op te ruimen. Deed niet moeilijk over een gaatje meer of minder. Vakman die z'n geld zonder meer waard is.


Contact

MR Betonboringen
Wezelsedijk 30
6604 KG Wijchen


Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op:

Tel: 06 11 86 60 16

info@bouwondernemingvanlent.nl

Werkspot

Facebook

Instagram

Boren
Boren

Wij hanteren diverse technieken om te kunnen boren in alle mogelijke materialen. Denk aan steen, beton en natuursteen. 

Lees verder
Frezen
Frezen

Wij frezen voor u stofvrij sleuven in vloer, wand of plafond ten behoeve van leidingen en vloerverwarming.

Lees verder
Chemische verankering
Verankering

Wij kunnen alle verankeringen in alle materialen voor u uitvoeren. 

Lees verder
Zagen
Zagen

Wij zijn u graag van dienst bij het zagen in steen t.b.v. bijvoorbeeld kozijnen, doorgangen, sleuven, convectorputten of trapgaten. 

Lees verder
Slopen
Slopen

Wij slopen professioneel en vakkundig, zodat er geen ongewenste schade ontstaat aan het gebouw.

Lees verder
Machinaal boren
Machinaal boren

MR Betonboringen is uitgerust met en speciale en veelzijdige boormachine, wij boren professioneel en vakkundig.

Lees verder
Card image cap
Vloerverwarming

Wilt u vloerverwarming in uw huis? Wij zorgen dat deze op vakkundige wijze gelegd wordt.

Lees verder
Detectielussen
Detectielussen

Detectielussen zagen wij vakkundig en professioneel in asfalt en beton.

Lees verder